21 август 2015 г. 16:34:00 ч.

Шарън Стоун на 57: Тайните на фигурата й

Шарън Стоун е една от най-сексапилните актриси и отново го показа в провокативна гола, черно-бяла фотосесия за световно списание. От снимките се вижда, че Шарън Стоун е в супер форма. Вижте тайните за фигурата на 57-годишната Шарън Стоун.

Шарън Стоун е почитател на нисковъглехидратната диета. Тя също така се интересува от гликемичния индекс на храните и консумира само такива с нисък гликемичен индекс. Шарън Стоун спазва тази диета повече от 10 години. Казва, че нисковъглехидратната диета й е помогнала да се възстанови по-бързо след мозъчния аневризъм през 2001.
 

След като получава кръвоизлива, Шарън Стоун не знае дали ще оживее. Имало е сериозен риск за живота й. След като се разминава със смъртта, пред нея се появяват други рискове – има опасност никога да не проговори отново. Проблемите със здравето налагат напълно различен начин на живот. След всичко това Шарън Стоун признава, че се чувства като нов човек.

Предпочита храните без скорбяла. Менюто й се състои предимно от червени меса и зеленчуци. Избягва простит въглехидрати, макар понякога да се изкушава. Простите въглехидрати се съдържат в любимите ни сладки изкушения като бонбони и сладкиши.

Шарън Стоун на 57: Тайните на фигурата йПодобно на много други звезди, които държат на фигурата си, Шарън Стоун напълно е отказала алкохола във всичките му форми.

Шарън Стоун признава, че с годините се е научила да обича себе си и тялото си каквото е. Дори се шегува, че е свикнала с тялото си, дори задникът й днес да „прилича на палачинка”

  • Фитнес от Шарън Стоун

Шарън Стоун твърди, че тайната на тялото й днес са мотивацията и постоянната физическа активност. 57-годишната Стоун е почитател на смесените тренировки – комбинира  кардио и упражнения с тежести. Когато това й стане скучно, добавя танци към тренировката. Шарън Стоун, подобно на почти всички холивудски звезди, често прибягва и към йогата.

Любопитно: Фитнес вдъхновението на Шарън Стоун е актрисата Джейн Фонда, която на 77 години вдъхновява с тялото си.

Когато е у дома, Шарън Стоун прави упражнения с тежести във вода, за да ги направи по-натоварващи.

 

rozali.com

Tweet This
Comments are closed on this post.