22 октомври 2014 г. 15:46:00 ч.

photo of 7 от най-невероятните хотели по света

Светът е пълен с чудати места и приказни гледки, които всеки мечтае да посети някога. В близост до много от тези места има построени луксозни хотели, някои от които са истински рай. Ето кои са 7 от най-интересните и луксозни хотели на света, на които ви пожелаваме да се озовете някой ден.


1. Ascher Cliff, Швейцария
Този невероятен хотел се намира на спиращо дъха място, обградено от високи планини и невероятна гледка. Как ви се струва да нощувате на място, което се намира на почти 1000 метра надморска височина? Дори стигането до този хотел е трудно, но определено си заслужава!

2. Kakslauttanen, Финландия

Невероятен хотел, в който посетителите могат да се насладят на самостоятелна сауна. Атракцията на това място е възможността за каране на снегомобил и снежна разходка с шейна, теглена от кучета. А за хапване? Едва ли има друго място, на което можеш да опиташ лапландки специалитет от северен елен и сьомга.

3. Ladera Resort, Сейнт Лусия

Представете си какво е чувството да се събудиш на такова място и докато закусваш да виждаш пред теб да тази спираща дъха гледка... Луксозното място разполага с 32 стаи и всяка една от тях има липсваща стена, за да може всеки от посетителите да се радва пълноценно на гледката.

4. The Manta Resort, Занзибар

Фантастично място, което няма нужда да бъде описвано - то просто е от онези мечтани дестинации, на които се надяваш да попаднеш в някой хубав слънчев ден.

5. Rayavadee Krabi, Тайланд

Хотелът е построен на плаж Краби и е повече от невероятен. Това е мястото за всички, които обожават да се наслаждават на различни спа процедури. Мястото има голям басейн, тенис игрище и красиви плажни барове, на които да прекарваш топлите вечери.

6. Hotel Le Sirenuse, Италия

Няма да повярвате, но този хотел е частен и се поддържа от симпатично италианско семейство. Всичко в този хотел е направено с вкус и внимание към посетителите - от бисквитката, поднесена със сутрешното кафе до грижата за комфорта във всяка една от стаите. Гледката, на която можеш да се наслаждаваш, докато пиеш сутрешното си кафе е повече от красива.

7. Astarte Suits Hotel, Гърция

Хотелът се намира в Санторини - онова вълшебно място в Гърция, което напомня на екзотична приказка, където и да погледнеш. Всяка стая има огромен балкон с гледка към морето и всякакви удобства, а едно от най-хубавите е собствено джакузи.

 

actualno.com